ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.12.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 311л/с, од кои 260/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 51л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пане Талески

– ул. Ангроинвест – Институт за тутун

– ул. Карпалак

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook