ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.12.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 316л/с, од кои 255/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 61л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Карпошово востание

– ул. Даме Груев

– ул. Мице Козар (позади Ана Марија- фуд)

– ул. Нада Циривири

– ул. Блаже Темелкоски

Share on facebook
Сподели на Facebook