ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.12.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 306л/с, од кои 260/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Трајко Николоски

– ул. Шаќир Војвода

– ул. Ножот

– ул. Петар Ацев

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Кеј 1ви Мај

– н.м. Тополчани

Share on facebook
Сподели на Facebook