ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.12.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 304л/с, од кои 262/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кеј 1ви Мај (кај О.У. Кочо Рацин)

– ул. Блаже Иваноски

– ул. Ножот

– ул. Гога Димитриоски

– Реон Сточен пазар

Share on facebook
Сподели на Facebook