ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.11.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 319л/с, од кои 262/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 57л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Кеј 1-ви Мај

– ул. Трајко Николоски

– ул. Орде Чопела

– ул. Мариовска

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook