ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.11.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 313л/с, од кои 257/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 56л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мариовска

– ул. Бошко Буха

– ул. Ѓорѓи Абаџиев

– ул. Марксова

– н.м. Ореовец

– н.м. Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook