ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.11.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 264л/с, од кои 214/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мукос

– ул. Марко Цепенков

– ул. М.Попоски – Мајка

– ул. Кораб

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Марксова

Share on facebook
Сподели на Facebook