ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.11.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 236/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 34л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Илка Присаѓанка

– ул. Ј.Грабулоски

– Реон Поводеници

– Фонтани (зимско конзервирање)

– н.м. Селце

– н.м. Лагово

Share on facebook
Сподели на Facebook