ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.11.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 290л/с, од кои 248/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Трајко Николоски (Сточен пазар)

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Тризла

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– ул. Марксова

– ул. О. Тодороски – Шемко

– н.м Кадино Село

Share on facebook
Сподели на Facebook