ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 20.11.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 267л/с, од кои 210/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 57л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Антон Панов

– ул. Димче Карески

– ул. Октомвриска

– ул. Јордан Грабулоски

– н.м. Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook