ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.11.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 275л/с, од кои 233/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Антон Панов

– ул. Дебарца

– ул. Дабнички Завој

– н.м. Ново Лагово

– н.м. Ореовец

– н.м. Тополчани

– н.м. Тројкрсти

Share on facebook
Сподели на Facebook