ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.11.2023 (четврок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 303л/с, од кои 243/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 60л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Борка Лопач

– ул. Леце Котески (кај Политекс)

– ул. Кирило Иван Петровиќ

– ул. 2 ри Август

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook