ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 14.11.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 294л/с, од кои 236/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 58л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Марксова

– ул. Кукушка

– ул. Козара

– ул. Коле Неделкоски

– н.м. Мажучиште

– н.м. Чепигово

– н.м. Тројкорсти

Share on facebook
Сподели на Facebook