ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.11.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 291л/с, од кои 236/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 55л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– ул. Партизански одреди

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Ѓорѓи Димитров

-ул. Бисатра планина

– н.м. Канатларци

– н.м. Оревоец

Share on facebook
Сподели на Facebook