ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.11.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 285л/с, од кои 235/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пецо Спиркоски

– ул. Вера Циривири

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Пчиња

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Димо Наредникот (зграда Б1)

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook