ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.11.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 286л/с, од кои 237/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 49л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Партизански одреди

– ул. Вера Циривири

– ул. Ристе Ристески-Ричко

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook