ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.11.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 268л/с, од кои 219/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 49л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Цар Самоил

– ул. 11ти Октомври

– ул. Димитрие Чуповски

– ул. Маргара

– Реон Сточен пазар

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook