ВОДОСНАБУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.11.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 280л/с, од кои 235/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мирче Ацев

– ул. Пенко Здравкоски

– ул. Борис Кидрич

– ул. Ладо Лапецот

– ул. Димче Дабовски

– ул. О.Тодороски – Шемко

– н.м. Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook