ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.11.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 255л/с, од кои 194/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 61л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Димче Антулески

– ул. Илија Игески

– ул. Трајко Сандански

– Реон кај Млекара Софија

– Реон Сточен пазар

Share on facebook
Сподели на Facebook