ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.11.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 265л/с, од кои 211/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 54л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Дабничка

– ул. Цар Самоил

– Реон Градски Пазар

– Реон Комерцијална Банка – фонтана

– Реон Сточен пазар

Share on facebook
Сподели на Facebook