ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 01.11.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 214/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 56л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ножот

– ул. Тризла

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Ладо Лапецот

– ул. Димче Дабовски

– Реон Сточен пазар

Share on facebook
Сподели на Facebook