ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 31.10.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 276л/с, од кои 215/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 61л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 5та Прилепска Бригада

– ул. Бошко Буха

– ул. Ѓорѓи Дмитров

– ул. Маргара

– ул. Г. Димитриоски

– Реон Градски пазар

– Реон Сточен пазар

– н.м. Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook