ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.10.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 257л/с, од кои 209/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 48л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Павел Шатев

– ул. Београдска

– ул. Гостиварска

– ул. 2ри Август

– ул. Херој Карпош

– Реон Извор Леково

– Реон Сточен пазар

– н.м. Тројкрсти

Share on facebook
Сподели на Facebook