ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.10.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 257л/с, од кои 218/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 39л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Леце Котески

– ул. Мирче Ацев

– ул. Дебарца

– ул. Александар македонаски (аптека Ментафарм)

– ул. Илија Дреноски

– Реон Сточен пазар

Share on facebook
Сподели на Facebook