ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.10.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 277л/с, од кои 230/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Гога Димитриоски

– ул. Ладо Лапецот

– ул. Тоде Крстески

– ул. Коста Абрашевиќ

– ул. Јордан Грабулоски

– ул. Димо Наредниот

Share on facebook
Сподели на Facebook