ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.10.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 283л/с, од кои 231л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Андон Слабејко

– ул. Кордун

– ул. Јордан Грабулоски

– ул. Борка Јорданоски

– ул. Блаже Иваноски (Капела)

– ул. Ѓорѓи Димитров

Share on facebook
Сподели на Facebook