ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.10.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 292л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 52л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Коста Абрашевиќ

– ул. Петар Ацев

– ул. Павел Шатев

– ул. Кордун

– ул. Трајко Николоски

– ул. Никола Вапцаров

– н.м. Мажучиште

Share on facebook
Сподели на Facebook