ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.10.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 284л/с, од кои 237л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 47л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Цена Џинорозот

– ул. Цане Коњарец

– ул. Македонска

– ул. Златоврв

– ул. Мирче Ацев

– ул. Партизански Одреди

Share on facebook
Сподели на Facebook