ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.10.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 298л/с, од кои 244л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 54л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Блаже Иваноски

– ул. Цар Самоил

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– ул. Октомвриска

– ул. Менде Црвенкоски

– ул. Осоговска

Share on facebook
Сподели на Facebook