ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.10.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 248л/с, од кои 205л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 43л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ладо Лапецот

– ул. Егејска (пред Военото)

– ул. Илија Василески

– н.м. Канатларци

– н.м. Оревоец

Share on facebook
Сподели на Facebook