ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.10.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 318л/с, од кои 263л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 55л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Сава Ковачевиќ

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– ул. Октомвриска

– ул. Александар Македонски

– н.м. Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook