ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.10.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 330л/с, од кои 275л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 55л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 7 -ми Април

– ул. Св. Јован Бигорски

– ул. Македонска

– ул. Кузман Јосифовски – Питу

Share on facebook
Сподели на Facebook