ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.10.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 306л/с, од кои 256л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 2ри Август

– ул. Мице Козар

– ул. Блага Ружето

– ул. Св. Јован Бигорски

– ул. Ј. Грабулоски

– ул.Кузман Јосифовски – Питу

– н.м. Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook