ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 02.10.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 291л/с, од кои 243л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 48л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 2ри Август

– ул. Димче Антулески

– ул. Браќа Миладиновци

– ул. Бистра Планина

– ул. Леце Котески

Share on facebook
Сподели на Facebook