ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.09.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 320л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ило Попадинец (кај бугарски бараки)

– ул. Ѓорче Петров

– ул. Александар Македонски

– ул. 3ти Ноември

– ул. Стибера

– ул. Кеј 9ти Септември (кај Јасен)

Share on facebook
Сподели на Facebook