ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.09.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 310л/с, од кои 262л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 48л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Гемиџиска

– ул. Блаже Иваноски

– ул. Цане Кузманоски

– ул. Стибера

– ул. Кеј 1ви Мај (кај Јасен)

– ул. Цар Самоил

– Реон Топташ

Share on facebook
Сподели на Facebook