ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.09.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 314л/с, од кои 275л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 39л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Цане Илиоски

– ул. Дабница

– ул. Кордун

– ул. Сотка Ѓорѓиоски

– ул. Кеј 1ви Мај

– н.м. Селце

Share on facebook
Сподели на Facebook