ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 20.09.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 330л/с, од кои 285л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Мечкин Камен

– ул. Цане Коњарец

– ул. Александар Македонски

– ул. Борка Талески

– ул. Романија

– ул. Антон Панов

– ул. К. Беќар

– ул. Трајко Николоски

– Реон Типска населба

Share on facebook
Сподели на Facebook