ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 19.09.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 308л/с, од кои 260л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 48л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Београдска

– ул. Мукос

– ул. Октомвриска

– ул. Пенко Здравкоски

– ул. Гога Димитриоски

– н.м. Ореовец

– н.м. Тројкрсти

Share on facebook
Сподели на Facebook