ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.09.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 310л/с, од кои 255л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 55л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Дабнички Завој

– ул. Марксова

– ул. Леце Котески

– ул. Архимедова

– ул. Македонска

– ул. Ѓорѓи Сугаре

Share on facebook
Сподели на Facebook