ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.09.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 323л/с, од кои 277л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Пенко Здравкоски

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– ул. Коста Абраш

– ул. Орде Чопела

– ул. Илија Игески

– ул. Гице Гаврилоски

– н.м. Ерековци

Share on facebook
Сподели на Facebook