ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.09.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 307л/с, од кои 262л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Стибера

– ул. Сутјеска

– ул. Рајко Жонзифов

– ул. Октомвриска

– ул. Дрварска

– Реон Интернат

– н.м. Ерековци

Share on facebook
Сподели на Facebook