ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.09.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 317л/с, од кои 272л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Митко Цветаноски

– ул. Цане Илиоски

– ул. Самоилова (пред Спорт Лајф)

– ул. Копаоник

– ул. Марксова

– ул. Трајко Николоски

– ул. Ило Попадинец (бугарски бараки)

Share on facebook
Сподели на Facebook