ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.09.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 322л/с, од кои 280л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Димитрие Чуповски

– ул. Маргара

– ул. А. Македонски (кај Рипило)

– ул. Мукос

– ул. Даме Груев

– ул. Кеј 1-ви Мај

– ул. Д. Костоски – Мирсал

Share on facebook
Сподели на Facebook