ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.09.2023 (вторник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 310л/с, од кои 265л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Партизански Одреди

– ул. Истарска

– ул. А. Македонски (кај Рипило)

– ул. Р. Ристески- Ричко

– ул. Ѓорѓи Сугаре

– ул. Борка Темелкоски

– ул. Самоилова

Share on facebook
Сподели на Facebook