ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.09.2023 (понеделник) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 317л/с, од кои 272л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. К. Јосифовси – Питу

– ул. Марко Деспотоски

– ул. А. Македонски (кај Рипило)

– ул. Р.Ристески- Ричко

– ул. Теодосије Синаетски

Share on facebook
Сподели на Facebook