ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 01.09.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 312л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 42л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Ножот

– ул. А. Спиркоски Џемо

– ул. Методија Патчев

– ул. Горан Миноски

– ул. Самоилова

– ул. Васко Карангелески

– ул. Октомвриска

Share on facebook

Share on facebook
Сподели на Facebook