ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.08.2023 (среда) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење .
Вкупната произведена количина на вода е 304л/с, од кои 276л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 28л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. 2-ри Август

– ул. Круме Беќар

– ул. Самоилова (кај Интернат)

– ул. Војводинска

– ул. Александар Македонски (над Рипило)

– ул. Кукушка

– н.м. Кадино Село

– н.м. Мало Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook