ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.08.2023 (петок) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење .
Вкупната произведена количина на вода е 306л/с, од кои 280л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 25л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Нада Циривири

– ул. Антон Панов

– ул. Киро Базеркоски

– ул. Вера Циривири

– ул. Блаже Темелкоски

– ул. Боца Иваноска

– ул. Мице Козар

Share on facebook
Сподели на Facebook