ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.08.2023 (четврток) ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење .
Вкупната произведена количина на вода е 297л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 27л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти и приклучоци во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– ул. Димо Наредникот

– ул. Ѓорѓи Димитров

– ул. Киро Базеркоски

– ул. Вера Циривири

– ул. Т. Синаетски

– О. У. Добре Јованоски

Share on facebook

Share on facebook
Сподели на Facebook